Skład osobowy
Pracownicy
prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Kierownik Zespołu Naukowego:
Chemii Analitycznej i Żywności
Kierownik Pracowni Podstaw Technologii Tłuszczów
tel.: +48 (56) 611-47-86
e-mail: olasz@umk.pl
pokój nr 109, budynek A
Życiorys naukowy (pdf, 521 KB)
dr hab. Aneta Jastrzębska, prof. UMK
Kierownik Pracowni Podstaw Chemii Analitycznej
Kierownik Pracowni Analiza Sensoryczna
e-mail: aj@chem.umk.pl
pokój nr 112, budynek A
dr Marzanna Kurzawa, prof. UMK
Kierownik Pracowni: Analiza produktów naturalnych; Analiza ilościowa leków; Analiza jakości produktów spożywczych; Związki bioaktywne w surowcach i lekach roślinnych; Wybrane elementy bromatologii
e-mail: jmk@umk.pl
pok. 155, budynek A
dr inż. Dobrochna Rabiej-Kozioł
Kierownik Pracowni Podstaw Technologii Cukru i Cukiernictwa
e-mail: d.rabiej@umk.pl
pok. 148 , budynek A
dr Sylwia Kowalska
e-mail: skowalska@umk.pl
pokój nr 5, budynek B
Doktoranci
Doktoranci wdrożeniowi
mgr inż. Agnieszka Kowaluk
e-mail: 503708@doktorant.umk.pl
pokój nr 107, budynek A
Promotor: prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak