Doktoraty
06.03.2024 r.
Monika Momot-Ruppert „Analiza sensoryczna i fizykochemiczna jako potencjalne narzędzia badania jakości rafinowanych i tłoczonych na zimo olejów roślinnych”
06.03.2024 r.
Szymon Poliński „Innowacyjne wyroby cukiernicze jako element zróżnicowanej i zbilansowanej diety przyczyniający się do walki z chorobami cywilizacyjnymi”
18.01.2023 r.
Anna Piasta „Opracowanie nowych i modyfikacja stosowanych procedur oznaczania amin biogennych w żywności”
23.11.2022 r.
Katarzyna Madajska „Związki koordynacyjne dla tworzenia nanostruktur metodą depozycji z fazy gazowej indukowanej zaogniskowaną wiązką elektronów”
16.11.2022 r.
Sylwia Kowalska „Nowe procedury izotachoforetycznego oznaczania tryptofanu, kwasu glutaminowego i witamin B1, B6, B9 w żywności”
04.11.2020 r.
Dobrochna Rabiej-Kozioł „Fenolipidy jako nowe potencjalne składniki olejów roślinnych”
08.07.2020 r.
Mateusz Jakubowski „Projektowanie, charakterystyka spektroskopowa i cytotoksyczność nowych, mieszanych kompleksów platyny(II) z ligandami N-, O- i S-donorowymi” – rozprawa wyróżniona
20.06.2018 r.
Anna Łaszewska „Wpływ modyfikacji procesu odszlamowania na aktywność przeciwutleniającą oleju rzepakowego”
16.11.2016 r.
Agnieszka Tułodziecka „Opracowanie metod analitycznych do oceny aktywności przeciwutleniającej nasion oleistych z rodzaju Brassica oraz ich produktów” – rozprawa wyróżniona
02.12.2015 r.
Kamil Hoffmann „Synteza i badania strukturalne karboksylowych kompleksów platyny z triazolopirymidynami o potencjalnych właściwościach cytotoksycznych”
24.06.2015 r.
Marzena Fandzloch „Poszukiwanie nowych związków koordynacyjnych rutenu z triazolopirymidynami o potencjalnych właściwościach cytotoksycznych” – rozprawa wyróżniona